Pogoji poslovanja

Varovanje zasebnosti

 

Poizvedi.si se zavezuje, da bo varoval zaupnost podatkov (zasebnost) uporabnikov spletnega mesta Poizvedi.si, svojih strank, sedanjih in morebitnih bodočih poslovnih parterjev.

Zbrane podatke bomo uporabili, da bi opravili storitve, ki jih ponujamo, in vam zagotovili pozitivno izkušnjo pri poslovanju s Poizvedi.si in uporabi spletnega mesta. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakor koli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi.

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletne strani poizvedi.si. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu poizvedi.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe Matic Pogladič s.p.

 

Pogoji uporabe

 

Prekinitev posredovanja

Spletna stran za pošiljanje uporablja le javno dostopne emaile. Vsak posameznik (podjetje, izvajalec storitev) se lahko kadarkoli odjavi iz naše baze in poskrbeli bomo, da ne bo več dobival emailov.  Za odjavo nam prosim pišite na info@poizvedi.si. Seveda mora odjava priti z enakega naslova oz. domene katera se tudi odjavlja.

Za stranke

Uporaba spletne strani in povpraševanj je brezplačna. Naša ekipa poskrbi, da se povpraševanje pošlje čimveč in čim bolj ustreznim naslovnikom. Mi ne odgovarjamo za kakršnekoli soritve in izdelke, ki so posledica našega posredovanja. Če se uporabnik ne strinja s temi pogoji mora takoj prenehati uporabljati našo spletno stran poizvedi.si

 

Reševanje sporov

 

V primeru sodnega spora je pristojno sodišče po sedežu ponudnika storitve.

Ljubljana 2.10.2017