Nasveti za čiščenje

Soda bikarbona

Ta spoj je pravi rešitelj. Ne samo, da pomaga pri kuhanju, ampak ga je mogoče uporabiti tudi za odstranjevanje trdovratnih madežev.

Čiščenje peči

Želite močnejše čistilo? Mešajte vodo s sodo za peko, da dobite težko rešitev za trdovratne madeže pečice. Pečico napolnite z mešanico in pustite čez noč. Zjutraj obrišite umazanijo z vlažno brisačo. Za res trdovratne madeže, boste morda morali uporabiti kombinacijo s kisom.

Čiščenje mikrovalovne

Odrežite rezino limone in jo postavite v skledo, napolnjeno z vodo. Postavite posodo v mikrovalovno pečico in nastavite časovnik 3 minute. Pustite raztopino 5 minut in pustite, da para opravi delo. Citrus bo ne bo pustil slabega vonja in bo pomagal učistiti madeže, ki bi se lahko zadrževali v kotih vaše mikrovalovne pečice.

Odstranite kalup

Vlažnost povzroči, da plesen raste, vendar se lahko z njo ukvarjaš s kisom. To je prav, obstajajo neštete aplikacije tega izdelka. Ne samo, da lahko v vašem domu zlahka najdete kis, ampak tudi z odstranjevanjem večine madežev in plesni in brez kemikalij. Samo napršite območje s kisom in pustite, da sedi eno uro in brez kalupa.

Očistite nerjaveče jeklo

Otroško olje je odličen način odstranjevanja madežev in znamk iz naprav iz nerjavečega jekla. Prebral si to pravico. Uporabite nekaj kapljic in se potrudite navzven s papirnato brisačo.

Zobna pasta

Zobna pasta je kot nalašč za odstranjevanje mrčesa, madežev in lahkih znamk. Zobno pasto lahko uporabite za čiščenje zaslona telefona, superge in celo zaročni prstan! Na prizadeto območje dobite krtačo in zobne kreme uporabite za krožno gibanje. Pustite pasto nekaj minut, nato očistite z vlažno papirno brisačo ali mokro obrišite.

Čiščenje mešalnikov

Napolnite vaš mešalnik z vodo in dodajte nekaj kapljic posode in mešanice. Izperite in napolnite mešalnik z vodo in ponovno zmešajte, da zagotovite odstranitev vseh posod.

Pločevinke

Ob konzervi zraka okrog je lahko zelo koristno. Naprava je napolnjena s tlakom zraka, ki lahko umazanijo umazanijo iz težko dostopnih mest. Prav tako je uporabno za kraje, kjer ne morete uporabljati vlažnih materialov, kot so vezje.

Če potrebujete večje čiščenje, lahko najamete tudi čistilni servis, ki vam bo prihranil čas in trud.

< Nazaj na Blog
Čiščenje Nasveti