Enostavni nasveti za izboljšavo vašega doma

Predstavljamo vam projekte za izboljšanje doma. Obstaja namreč nekaj manjših in enostavnih projektov, ki prinašajo velike rezultate.

Ko načrtujemo obnovo, se pogosto osredotočamo na prostore, vendar pa obnovitev kosov med njimi, kot so hodniki in pristajalna območja, lahko naredijo prav tako velik vpliv. Zamenjava stopnišča v celoti je velik projekt, vendar če so obstoječe stopnice, ni razloga, zakaj ne morete zamenjati balustrad za steklene stranice in mehek ogrinjalo za ograjo, ali dodajte funkcijo tekalne plasti na dnu. Obloga z laminatnimi, vinilnimi ali lesenimi stopnišči je še ena možnost, ki je kot nalašč za ustvarjanje bolj enotnega videza.

Glavni kandidat za montažno je podstrešje – kjer je streha nadomeščena s tovarniško zgrajeno sobo, ki jo je mogoče namestiti v nekaj tednih, v primerjavi s tistimi meseci, ki jih lahko sprejme standardna konverzija. V notranjosti je podstrešje lahko vse, kar želite, iz dodatne kopalnice ali spalnice, v hobi prostor. Projekt zahteva dovoljenje za gradnjo, če dvigujete strešno linijo, vendar jo bo večina podjetij upravljala v vašem imenu.

Vaša vhodna vrata so prva stvar, ki jo gosti vidijo, ko pridejo, in je projekt, ki bo plačal dividende, ali imate hišo ali stanovanje. Barvna vrata so vedno bolj v trendu, nekatera pa so na voljo v do 200 odtenkih, od svetle roza do hladne modre barve in v celotnem razponu odtenkov. To je odlična priložnost za dodajanje osebnosti in omejitev pritožbe v vaš dom. Prav tako lahko zamenjate trdna steklena vrata za steklo, da pustite več svetlobe – poiščite montažerja vrat in oken, ki vam bo lahko razložil svoje možnosti.

Če zamisel o lepilih in prilepljanju ploščic odvrne vaše nadstropje, poiščite preprosto talne obloge, ki jih je mogoče položiti, ne da bi jih bilo treba pritrditi na svoje mesto. Še lažje kot laminatne ali vinilne plošče, ki jih je mogoče klikniti skupaj, je Karndean LooseLay Longboard vinil nameščen na obstoječi trdi tleh in prihaja v vrsti elegantnih lesa in kamna. Vsaka pločevina je preprosto položena in njena torna podpora skupaj s svojo težo drži na mestu.

 

< Nazaj na Blog
Nasveti