Poizvedba za: Alternativne metode zdravljenja - Zdravstvene storitve

Alternativne metode zdravljenja

Izberi svoje mesto.

V sodobnem času je alternativno zdravljenje vedno bolj dobrodošlo. Ta vrsta medicine ni znanstveno dokazljiva, a jo za zdravljenje uporablja vse več ljudi.

Alternativno zdravljenje temelji na dveh glavnih predpostavkah.
Prva je, da je človek telesno, duševno in duhovno bitje. Zato ta medicina organizem obravnava celostno, kar ji omogoča bolj poglobljen pogled v človeka. V primeru nenadne bolečine, se je dobro obrniti na alternativno medicino, saj verjetno bolečina izhaja iz neravnovesja v vašem telesu.
Druga predpostavka, ki je značilna za tako zdravljenje, je sposobnost samozdravljenja. Ker življenje postaja vse hitrejše in bolj stresno pripelje za sabo slabo počutje in bolezni. Alternativna medicina poudarja, da je treba živeti v skladu z naravnimi zakoni (zdrava prehrana, redno gibanje, pozitivne misli itd.).
Alternativna medicina nudi ogromno možnosti, kako odpraviti bolečine in bolezni, odlično pa deluje tudi kot preventiva. Tako zdravljenje je v uporabi že od pradavnine in je posledično zelo razvito.

Alternativno zdravljenje delimo na več glavnih vej:
Holistična medicina,
tradicionalna kitajska medicina,
vibracijska ali kvantna medicina,
joga,
ajurveda,
aromaterapija,
homeopatija, ipd.

Enostavno. V treh korakih.

1. Pošlji povpraševanje

Ko izbereš dejavnost in lokacijo, napišeš eno samo sporočilo in mi to sporočilo posredujemo celotni naši bazi skrbno izbranih podjetij.

2. Prejmi ponudbe

Ko pošljemo povpraševanje, lahko v roku enega tedna pričakuješ številne ponudbe profesionalcev. Izvajalce skrbno izberemo in neustrezne ali neodzivne izločimo iz naše baze.

3. Najemi najboljšega

Najemi najboljšega ponudnika in pričakuj najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Po končanem delu pa oceni njihovo storitev.

Kaj naši uporabniki menijo o nas.

Kvalitetno in brezplačno

"Na začetku sem bil malce skeptičen, ker je brezplačno ampak se je na koncu izkazalo za zelo uspešno. Priporočam."

Klemen Poglavar - Ljubljana

Odličen odziv

"Dobil sem kar dober odziv mizarjev. Cene so bile zelo različne. Na koncu sem dobil zelo ugodno."

Krištof Ripol - Maribor

Malo dela velik rezultat :)

"Ponavdi iščem po internetu in zbiram emaile. Tu je vse isto samo, da mi ni teba iskati."

Ines Stronšek - Koper

je boljši.

Izogni se dolgotrajnemu iskanju po spletu in imenikih

Vsi smo bili tam. Na tem mestu, kot ti. Iskanje po Googlu ure in ure, kontaktiranje podjetij eno za drugim. Zelo mučno in dolgotrajno.

Poizvedi.si je boljši. Mi naredimo težko delo zate. Vse kar moraš storiti je, da izvereš dejavnost in pošlješ eno samo sporočilo!

Boljši, kot standardni "Zaupanja vredni trgi"

Bodi še posebaj pozoren na spletne storitve in poslovne imenike, ki bi radi zaslužili velike denarce z posredovanjem tvojega interesa ali pa prodali več, kot potrebuješ.

Poizvedi.si je drugačen. Mi poskrbimo, da kontaktiramo vse ustrezne izvajalce, ki ustrezajo našim standardom in poskrbimo za najboljšo konverzijo.

Poizvedi.si ti omogoča, da prihraniš denar

Po raziskavah določenih storitev smo ugotovili, da je razpon cen pri določeni storitvi za enak rezultat lahko ogromen.

Zato je pomembno, da se pošlje čimveč povpraševanj in dobi čimveč ponudb, da lahko pridobiš najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Pametni ljudje & tehnologija te postavi na prvo mesto

Poizvedi.si je slovenska zgodba uspeha. Z ekipo strokovnjakov, ki jim je v interesu, da omogočijo najboljšo uporabniško izkušnjo. Navsezadnje tudi mi uporabljamo Poizvedi.si!

Tu smo, da naredimo revolucijo pri tem kako uporabniki izbirajo lokalne obrti ali storitve. Naša misija je, da naredimo ta del tvojega življenja kar se da enostaven.

Seznam vseh dejavnosti