Poizvedba za: Najem avtomobilov - Posel

Najem avtomobilov

Pred najemom vozila se moramo dobro informirati, saj so razlike med ponudniki velike. Ponudbe je veliko, saj je poleg globalnih rent a car na trgu še veliko manjših lokalnih podjetij, ki pa se včasih še bolj prilagodijo željam strank.
Pri večdnevnem najemu vozila pri ponudniku preverite, kaj vse je vključeno v ceno. Preverite opremo vozil in kako so ohranjena. Pozanimajte se še, koliko prevoženih kilometrov imajo. Višji razredi vozil imajo več opreme, zato so posledično dražja. Ponudniku je potrebno sporočiti, če potujete v druge države, saj imajo nekateri dodatne zahteve.
V primeru, da vozilo ukradejo, je obvezno, da ima najemnik pri sebi prometno dovoljenje vozila in ključ. Treba je tudi poklicati policijo in obvestiti izposojevalnico. Odgovornost je odvisna tako od zavarovanja, kot of razreda vozila-višji kot je, višja je odgovornost.
Za najem vozila je obvezna kreditna kartica, na kateri se blokira najemnina in odgovornost. Ko se vozilo vrne v enakem stanju, se s kartice obračuna le najemnina. Pri vrnitvi vozila bodite točni, saj se drugače zaračuna še dodaten dan najema.
V vozilih je prepovedano kaditi, ni pa prepovedano prevažati živali-a morate biti pazljivi, da se oprema ne poškoduje ali umaže. Vozilo se prevzame s polno posodo za gorivo in je priporočeno, da se s takšno tudi vrne, saj se drugače plača še strošek dolivanja.

Enostavno. V treh korakih.

1. Pošlji povpraševanje

Ko izbereš dejavnost in lokacijo, napišeš eno samo sporočilo in mi to sporočilo posredujemo celotni naši bazi skrbno izbranih podjetij.

2. Prejmi ponudbe

Ko pošljemo povpraševanje, lahko v roku enega tedna pričakuješ številne ponudbe profesionalcev. Izvajalce skrbno izberemo in neustrezne ali neodzivne izločimo iz naše baze.

3. Najemi najboljšega

Najemi najboljšega ponudnika in pričakuj najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Po končanem delu pa oceni njihovo storitev.

Kaj naši uporabniki menijo o nas.

Kvalitetno in brezplačno

"Na začetku sem bil malce skeptičen, ker je brezplačno ampak se je na koncu izkazalo za zelo uspešno. Priporočam."

Klemen Poglavar - Ljubljana

Odličen odziv

"Dobil sem kar dober odziv mizarjev. Cene so bile zelo različne. Na koncu sem dobil zelo ugodno."

Krištof Ripol - Maribor

Malo dela velik rezultat :)

"Ponavdi iščem po internetu in zbiram emaile. Tu je vse isto samo, da mi ni teba iskati."

Ines Stronšek - Koper

je boljši.

Izogni se dolgotrajnemu iskanju po spletu in imenikih

Vsi smo bili tam. Na tem mestu, kot ti. Iskanje po Googlu ure in ure, kontaktiranje podjetij eno za drugim. Zelo mučno in dolgotrajno.

Poizvedi.si je boljši. Mi naredimo težko delo zate. Vse kar moraš storiti je, da izvereš dejavnost in pošlješ eno samo sporočilo!

Boljši, kot standardni "Zaupanja vredni trgi"

Bodi še posebaj pozoren na spletne storitve in poslovne imenike, ki bi radi zaslužili velike denarce z posredovanjem tvojega interesa ali pa prodali več, kot potrebuješ.

Poizvedi.si je drugačen. Mi poskrbimo, da kontaktiramo vse ustrezne izvajalce, ki ustrezajo našim standardom in poskrbimo za najboljšo konverzijo.

Poizvedi.si ti omogoča, da prihraniš denar

Po raziskavah določenih storitev smo ugotovili, da je razpon cen pri določeni storitvi za enak rezultat lahko ogromen.

Zato je pomembno, da se pošlje čimveč povpraševanj in dobi čimveč ponudb, da lahko pridobiš najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Pametni ljudje & tehnologija te postavi na prvo mesto

Poizvedi.si je slovenska zgodba uspeha. Z ekipo strokovnjakov, ki jim je v interesu, da omogočijo najboljšo uporabniško izkušnjo. Navsezadnje tudi mi uporabljamo Poizvedi.si!

Tu smo, da naredimo revolucijo pri tem kako uporabniki izbirajo lokalne obrti ali storitve. Naša misija je, da naredimo ta del tvojega življenja kar se da enostaven.

Seznam vseh dejavnosti