Poizvedba za: Prstani / zlatarstvo - Poroka

Prstani / zlatarstvo

Z iskanjem prstana je priporočljivo začeti zgodaj. Lahko se brska po revijah, reklamah, internetu ali pa enostavno po zlatarni. Dobro je pregledati veliko prstanov, saj imate s tem možnost primerjave. Če želite izdelavo unikatnega prstana po naročilu, si vzemite še več časa.

Med najbolj priljubljene in najdražje kovine se uvrščata platina in zlato, cenejšo izbiro pa predstavljajo prstani iz srebra, jekla in titana.
Zlato: je najpogosteje izbrana kovina. Prevladuje belo zlato, tudi v kombinaciji z rdečim. Prednost zlata je ravno velika izbira; lahko se izbira med rumenim, belim, rdečim zlatom ter med številnimi kombinacijami linij in vzorcev. Ima tudi možnost spreminjanja velikosti in dobro ohrani barvo.
Srebro: so cenejši od zlata, lahko se jih poveča ali pomanjša in obnovi. njihova slabost pa je, da se z leti potemnijo.
Platina: spada med najredkejše kovine sveta, zato ima tudi visoko ceno. Odlikuje jo velika vzdržljivost in naravni sijaj. Simbolizira prestiž.
Jeklo in titan: prstani so cenovno ugodni in ne potemnijo, vendar naknadno spreminjanje ni mogoče.

Mnogi se odločijo tudi za graviranje prstanov. Najpogosteje se odločijo za graviranje imen, datuma poroke ali kakšnega simbola.
Če pa prstanu želite dodati še dodatno razkošje, se posvetite izbiri kamna. Ta je lahko safir, diamant, rubin itd. Zelo priljubljeni so večji in bolj vpadljivi kosi, ki pustijo vtis.

Enostavno. V treh korakih.

1. Pošlji povpraševanje

Ko izbereš dejavnost in lokacijo, napišeš eno samo sporočilo in mi to sporočilo posredujemo celotni naši bazi skrbno izbranih podjetij.

2. Prejmi ponudbe

Ko pošljemo povpraševanje, lahko v roku enega tedna pričakuješ številne ponudbe profesionalcev. Izvajalce skrbno izberemo in neustrezne ali neodzivne izločimo iz naše baze.

3. Najemi najboljšega

Najemi najboljšega ponudnika in pričakuj najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Po končanem delu pa oceni njihovo storitev.

Kaj naši uporabniki menijo o nas.

Kvalitetno in brezplačno

"Na začetku sem bil malce skeptičen, ker je brezplačno ampak se je na koncu izkazalo za zelo uspešno. Priporočam."

Klemen Poglavar - Ljubljana

Odličen odziv

"Dobil sem kar dober odziv mizarjev. Cene so bile zelo različne. Na koncu sem dobil zelo ugodno."

Krištof Ripol - Maribor

Malo dela velik rezultat :)

"Ponavdi iščem po internetu in zbiram emaile. Tu je vse isto samo, da mi ni teba iskati."

Ines Stronšek - Koper

je boljši.

Izogni se dolgotrajnemu iskanju po spletu in imenikih

Vsi smo bili tam. Na tem mestu, kot ti. Iskanje po Googlu ure in ure, kontaktiranje podjetij eno za drugim. Zelo mučno in dolgotrajno.

Poizvedi.si je boljši. Mi naredimo težko delo zate. Vse kar moraš storiti je, da izvereš dejavnost in pošlješ eno samo sporočilo!

Boljši, kot standardni "Zaupanja vredni trgi"

Bodi še posebaj pozoren na spletne storitve in poslovne imenike, ki bi radi zaslužili velike denarce z posredovanjem tvojega interesa ali pa prodali več, kot potrebuješ.

Poizvedi.si je drugačen. Mi poskrbimo, da kontaktiramo vse ustrezne izvajalce, ki ustrezajo našim standardom in poskrbimo za najboljšo konverzijo.

Poizvedi.si ti omogoča, da prihraniš denar

Po raziskavah določenih storitev smo ugotovili, da je razpon cen pri določeni storitvi za enak rezultat lahko ogromen.

Zato je pomembno, da se pošlje čimveč povpraševanj in dobi čimveč ponudb, da lahko pridobiš najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Pametni ljudje & tehnologija te postavi na prvo mesto

Poizvedi.si je slovenska zgodba uspeha. Z ekipo strokovnjakov, ki jim je v interesu, da omogočijo najboljšo uporabniško izkušnjo. Navsezadnje tudi mi uporabljamo Poizvedi.si!

Tu smo, da naredimo revolucijo pri tem kako uporabniki izbirajo lokalne obrti ali storitve. Naša misija je, da naredimo ta del tvojega življenja kar se da enostaven.

Seznam vseh dejavnosti