Poizvedba za: Poročni prevozi - Poroka

Poročni prevozi

Ko načrtujete poroko ne smete pozabiti na prevoz, s katerim se boste pripeljali do poročnega prizorišča.

Na voljo imate več možnosti:

-Limuzina: je nekaj posebnega kot poročni dan. Izberite tako, ki vam bo nudila razkošje in zasebnost. Pri nas je že kar nekaj ponudnikov limuzin. Cena je odvisna od števila ur najema in dodatnih ponudb.
-Starodobniki: če se odločite za vintage stil, boste seveda hoteli imeti še prevoz v takem slogu. Trend vintage porok je pripomogel k temu, da se tudi v Sloveniji najdejo ponudniki starodobnih vozil.
-Helikopter: za najem helikopterja je potrebno globoko seči v žep, zato se le malo ljudi odloči za ta način prevoza. Je pa zagotovo nekaj posebnega in nepozabnega.
-Avtosaloni: če se odločite za najem vozila višjega cenovnega razreda, se lahko obrnete na avtosalone, rent-a-car, ali pa na kakšnega znanca.
-Lastno vozilo: seveda je pogosta izbira poročencev ta, da se pripeljejo v svojem avtomobilu. Vendar je pred tem dobro, da ga peljete v avtopralnico in na globinsko čiščenje.
-Kočija: je romantična verzija. Navadno je možna v raznih poročnih paketih po slovenskih gradovih ali pa paketih, ki jih nudijo agencije. Cena je odvisna od njenega izgleda, vpreženih konjev in števila ur najema.
-Okrasitev: to nalogo lahko zaupate cvetličarni, ki vam bo pomagala narediti oziroma svetovati pri dekoraciji.

Enostavno. V treh korakih.

1. Pošlji povpraševanje

Ko izbereš dejavnost in lokacijo, napišeš eno samo sporočilo in mi to sporočilo posredujemo celotni naši bazi skrbno izbranih podjetij.

2. Prejmi ponudbe

Ko pošljemo povpraševanje, lahko v roku enega tedna pričakuješ številne ponudbe profesionalcev. Izvajalce skrbno izberemo in neustrezne ali neodzivne izločimo iz naše baze.

3. Najemi najboljšega

Najemi najboljšega ponudnika in pričakuj najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Po končanem delu pa oceni njihovo storitev.

Kaj naši uporabniki menijo o nas.

Kvalitetno in brezplačno

"Na začetku sem bil malce skeptičen, ker je brezplačno ampak se je na koncu izkazalo za zelo uspešno. Priporočam."

Klemen Poglavar - Ljubljana

Odličen odziv

"Dobil sem kar dober odziv mizarjev. Cene so bile zelo različne. Na koncu sem dobil zelo ugodno."

Krištof Ripol - Maribor

Malo dela velik rezultat :)

"Ponavdi iščem po internetu in zbiram emaile. Tu je vse isto samo, da mi ni teba iskati."

Ines Stronšek - Koper

je boljši.

Izogni se dolgotrajnemu iskanju po spletu in imenikih

Vsi smo bili tam. Na tem mestu, kot ti. Iskanje po Googlu ure in ure, kontaktiranje podjetij eno za drugim. Zelo mučno in dolgotrajno.

Poizvedi.si je boljši. Mi naredimo težko delo zate. Vse kar moraš storiti je, da izvereš dejavnost in pošlješ eno samo sporočilo!

Boljši, kot standardni "Zaupanja vredni trgi"

Bodi še posebaj pozoren na spletne storitve in poslovne imenike, ki bi radi zaslužili velike denarce z posredovanjem tvojega interesa ali pa prodali več, kot potrebuješ.

Poizvedi.si je drugačen. Mi poskrbimo, da kontaktiramo vse ustrezne izvajalce, ki ustrezajo našim standardom in poskrbimo za najboljšo konverzijo.

Poizvedi.si ti omogoča, da prihraniš denar

Po raziskavah določenih storitev smo ugotovili, da je razpon cen pri določeni storitvi za enak rezultat lahko ogromen.

Zato je pomembno, da se pošlje čimveč povpraševanj in dobi čimveč ponudb, da lahko pridobiš najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Pametni ljudje & tehnologija te postavi na prvo mesto

Poizvedi.si je slovenska zgodba uspeha. Z ekipo strokovnjakov, ki jim je v interesu, da omogočijo najboljšo uporabniško izkušnjo. Navsezadnje tudi mi uporabljamo Poizvedi.si!

Tu smo, da naredimo revolucijo pri tem kako uporabniki izbirajo lokalne obrti ali storitve. Naša misija je, da naredimo ta del tvojega življenja kar se da enostaven.

Seznam vseh dejavnosti