Poizvedba za: Peka tort za dogodke - Poroka

Peka tort za dogodke

Za izbiro slaščičarne se je potrebno odločiti približno tri mesece pred poroko, saj bo tako na voljo več terminov in bo za izbrano poročno torto dovolj časa.
Torta je lahko na različnih stojalih okrogle, štirikotne ali v katere druge oblike. Vendar se večina odloči za večnadstropno torto-nadstropja se prilagodijo, glede na število gostov.
S slaščičarjem se je treba dogovoriti za degustacijo različnih okusov in krem, na podlagi katerih se lažje odločite za okus torte. Najaktualnejše so bolj osvežilne, lahke kreme. Vsekakor pa so zanimive tudi neklasične kreme npr. kokos. Izbira se lahko tudi med klasičnimi okusi, ki se med seboj prepletajo (sadno-čokoladna, karamelna, lešnikova itd.). Lahko se izbere tudi več okusov npr. vsako nadstropje torte ima svoj okus.
Dekoracija torte je odvisna od dekoracije celotne poroke. Lahko so okrašene s sladkorno maso, oblite s čokolado in drugimi oblivi ali smetanovo dekoracijo. Lahko je dekorirana s svežim sanjem in cvetjem, marcipanom, posuta s sladkorjem itd.
Zadnje čase so “in” tudi mini tortice, kar pomeni, da vsak gost dobi svojo tortico, ki je okrašena v istem stilu kot torta za mladoporočenca.

 

Enostavno. V treh korakih.

1. Pošlji povpraševanje

Ko izbereš dejavnost in lokacijo, napišeš eno samo sporočilo in mi to sporočilo posredujemo celotni naši bazi skrbno izbranih podjetij.

2. Prejmi ponudbe

Ko pošljemo povpraševanje, lahko v roku enega tedna pričakuješ številne ponudbe profesionalcev. Izvajalce skrbno izberemo in neustrezne ali neodzivne izločimo iz naše baze.

3. Najemi najboljšega

Najemi najboljšega ponudnika in pričakuj najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Po končanem delu pa oceni njihovo storitev.

Kaj naši uporabniki menijo o nas.

Kvalitetno in brezplačno

"Na začetku sem bil malce skeptičen, ker je brezplačno ampak se je na koncu izkazalo za zelo uspešno. Priporočam."

Klemen Poglavar - Ljubljana

Odličen odziv

"Dobil sem kar dober odziv mizarjev. Cene so bile zelo različne. Na koncu sem dobil zelo ugodno."

Krištof Ripol - Maribor

Malo dela velik rezultat :)

"Ponavdi iščem po internetu in zbiram emaile. Tu je vse isto samo, da mi ni teba iskati."

Ines Stronšek - Koper

je boljši.

Izogni se dolgotrajnemu iskanju po spletu in imenikih

Vsi smo bili tam. Na tem mestu, kot ti. Iskanje po Googlu ure in ure, kontaktiranje podjetij eno za drugim. Zelo mučno in dolgotrajno.

Poizvedi.si je boljši. Mi naredimo težko delo zate. Vse kar moraš storiti je, da izvereš dejavnost in pošlješ eno samo sporočilo!

Boljši, kot standardni "Zaupanja vredni trgi"

Bodi še posebaj pozoren na spletne storitve in poslovne imenike, ki bi radi zaslužili velike denarce z posredovanjem tvojega interesa ali pa prodali več, kot potrebuješ.

Poizvedi.si je drugačen. Mi poskrbimo, da kontaktiramo vse ustrezne izvajalce, ki ustrezajo našim standardom in poskrbimo za najboljšo konverzijo.

Poizvedi.si ti omogoča, da prihraniš denar

Po raziskavah določenih storitev smo ugotovili, da je razpon cen pri določeni storitvi za enak rezultat lahko ogromen.

Zato je pomembno, da se pošlje čimveč povpraševanj in dobi čimveč ponudb, da lahko pridobiš najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Pametni ljudje & tehnologija te postavi na prvo mesto

Poizvedi.si je slovenska zgodba uspeha. Z ekipo strokovnjakov, ki jim je v interesu, da omogočijo najboljšo uporabniško izkušnjo. Navsezadnje tudi mi uporabljamo Poizvedi.si!

Tu smo, da naredimo revolucijo pri tem kako uporabniki izbirajo lokalne obrti ali storitve. Naša misija je, da naredimo ta del tvojega življenja kar se da enostaven.

Seznam vseh dejavnosti