Poizvedba za: Varstvo otrok - Osebne storitve

Varstvo otrok

Izberi svoje mesto.

Poznamo več načinov varovanja otrok: varuška pri vas na domu, individualno varstvo pri varuški na domu in varstvo pri varuški v majhni skupinici in pa varstvo na domu otroka pod okriljem vrtca-ta oblika varstva je v primerih, ko gredo starši v kino, gledališče itd.

Kakšna naj bo idealna varuška?
Odvisno je od tistega, ki jo išče. Od njegove vzgoje, zahtevnosti in pričakovanj. Dobra varuška otroka ne bo le pazila, ampak se bo z njim tudi igrala in pogovarjala. Zanj si mora vzeti čas in ga obvladati tudi v primerih kadar je siten, živčen itd. Varuška mora biti oseba, ki ji 100% zaupate.
Varuška je lahko vsak, ki ima čut do otrok. Mora biti zabavna, prijazna, nasmejana, a mora znati postaviti mejo. Dobro je če ima vsaj malo predšolske vzgoje.
Večina staršev najde varuško na internetu, vendar se priporoča, da se jo še pred varstvom osebno spozna.

Ko se boste odločili, da najamete varuško bodite pozorni na: starost varuške, predhodne izkušnje, dobro je, da varuško poznate oz. jo je svetoval znanec, varuška mora poznati osnove prve pomoči, komunikativnost, pred samim najemom je dobro, da se z njo pogovorite o načinu dela in določenih pravilih, ki želite, da se jih drži.

Enostavno. V treh korakih.

1. Pošlji povpraševanje

Ko izbereš dejavnost in lokacijo, napišeš eno samo sporočilo in mi to sporočilo posredujemo celotni naši bazi skrbno izbranih podjetij.

2. Prejmi ponudbe

Ko pošljemo povpraševanje, lahko v roku enega tedna pričakuješ številne ponudbe profesionalcev. Izvajalce skrbno izberemo in neustrezne ali neodzivne izločimo iz naše baze.

3. Najemi najboljšega

Najemi najboljšega ponudnika in pričakuj najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Po končanem delu pa oceni njihovo storitev.

Kaj naši uporabniki menijo o nas.

Kvalitetno in brezplačno

"Na začetku sem bil malce skeptičen, ker je brezplačno ampak se je na koncu izkazalo za zelo uspešno. Priporočam."

Klemen Poglavar - Ljubljana

Odličen odziv

"Dobil sem kar dober odziv mizarjev. Cene so bile zelo različne. Na koncu sem dobil zelo ugodno."

Krištof Ripol - Maribor

Malo dela velik rezultat :)

"Ponavdi iščem po internetu in zbiram emaile. Tu je vse isto samo, da mi ni teba iskati."

Ines Stronšek - Koper

je boljši.

Izogni se dolgotrajnemu iskanju po spletu in imenikih

Vsi smo bili tam. Na tem mestu, kot ti. Iskanje po Googlu ure in ure, kontaktiranje podjetij eno za drugim. Zelo mučno in dolgotrajno.

Poizvedi.si je boljši. Mi naredimo težko delo zate. Vse kar moraš storiti je, da izvereš dejavnost in pošlješ eno samo sporočilo!

Boljši, kot standardni "Zaupanja vredni trgi"

Bodi še posebaj pozoren na spletne storitve in poslovne imenike, ki bi radi zaslužili velike denarce z posredovanjem tvojega interesa ali pa prodali več, kot potrebuješ.

Poizvedi.si je drugačen. Mi poskrbimo, da kontaktiramo vse ustrezne izvajalce, ki ustrezajo našim standardom in poskrbimo za najboljšo konverzijo.

Poizvedi.si ti omogoča, da prihraniš denar

Po raziskavah določenih storitev smo ugotovili, da je razpon cen pri določeni storitvi za enak rezultat lahko ogromen.

Zato je pomembno, da se pošlje čimveč povpraševanj in dobi čimveč ponudb, da lahko pridobiš najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Pametni ljudje & tehnologija te postavi na prvo mesto

Poizvedi.si je slovenska zgodba uspeha. Z ekipo strokovnjakov, ki jim je v interesu, da omogočijo najboljšo uporabniško izkušnjo. Navsezadnje tudi mi uporabljamo Poizvedi.si!

Tu smo, da naredimo revolucijo pri tem kako uporabniki izbirajo lokalne obrti ali storitve. Naša misija je, da naredimo ta del tvojega življenja kar se da enostaven.

Seznam vseh dejavnosti