Poizvedba za: Slikopleskarstvo - Gradnja in obnova

Slikopleskarstvo

Izberi svoje mesto.

Kaj je potrebno upoštevati pri izbiri barve?

Pri izbiri barve nesmemo ignorirati nepremičnih elementov v stanovanju-talne obloge, stenske ploščice, pulti itd. , saj te predstavljajo ključni del barvne palete. Fiksirani elementi so ponavadi nevtralnih barv, a vsebujejo različne podtone, katerih ne smemo zanemariti.

Z belo barvo prostor optično povečamo in povežemo v celoto. Vsako belo barvo pa je potrebno testirati, saj ima vsaka svoj podton, tudi če na prvi pogled izgledajo enake.

Z nevtralno barvo se ponavadi pleska hodnike in večje prostore, saj ravno tako poveže prostore. Tople nevtralne barve vključujejo tople bele (rumeni in rožnati podtoni), rjave in bež odtenke. Hladne nevtralne barve pa izpostavijo tople tone ali pa se uskladijo s hladnimi. Mešanica sive in bež se ujema s toplimi in hladnimi toni, zato je zelo dobrodošla.

Z osrednjo barvo, ki je tudi vodilna v paleti, se prepleska prostore, za katere želimo, da izstopajo. To so npr. kuhinja, dnevna soba in jedilnica. Ni pa priporočljivo, da z njo prepleskamo povezane prostore.
Barvni poudarek je pika na i barvni paleti. Gre za še en sloj svetlih in temnih odtenkov, s katerimi se ustvarja dramatične učinke. Navadno se v enobarvnih sobah (največkrat belih) ena stena pobarva z nepričakovano barvo (npr. vijolično).

Enostavno. V treh korakih.

1. Pošlji povpraševanje

Ko izbereš dejavnost in lokacijo, napišeš eno samo sporočilo in mi to sporočilo posredujemo celotni naši bazi skrbno izbranih podjetij.

2. Prejmi ponudbe

Ko pošljemo povpraševanje, lahko v roku enega tedna pričakuješ številne ponudbe profesionalcev. Izvajalce skrbno izberemo in neustrezne ali neodzivne izločimo iz naše baze.

3. Najemi najboljšega

Najemi najboljšega ponudnika in pričakuj najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Po končanem delu pa oceni njihovo storitev.

Kaj naši uporabniki menijo o nas.

Kvalitetno in brezplačno

"Na začetku sem bil malce skeptičen, ker je brezplačno ampak se je na koncu izkazalo za zelo uspešno. Priporočam."

Klemen Poglavar - Ljubljana

Odličen odziv

"Dobil sem kar dober odziv mizarjev. Cene so bile zelo različne. Na koncu sem dobil zelo ugodno."

Krištof Ripol - Maribor

Malo dela velik rezultat :)

"Ponavdi iščem po internetu in zbiram emaile. Tu je vse isto samo, da mi ni teba iskati."

Ines Stronšek - Koper

je boljši.

Izogni se dolgotrajnemu iskanju po spletu in imenikih

Vsi smo bili tam. Na tem mestu, kot ti. Iskanje po Googlu ure in ure, kontaktiranje podjetij eno za drugim. Zelo mučno in dolgotrajno.

Poizvedi.si je boljši. Mi naredimo težko delo zate. Vse kar moraš storiti je, da izvereš dejavnost in pošlješ eno samo sporočilo!

Boljši, kot standardni "Zaupanja vredni trgi"

Bodi še posebaj pozoren na spletne storitve in poslovne imenike, ki bi radi zaslužili velike denarce z posredovanjem tvojega interesa ali pa prodali več, kot potrebuješ.

Poizvedi.si je drugačen. Mi poskrbimo, da kontaktiramo vse ustrezne izvajalce, ki ustrezajo našim standardom in poskrbimo za najboljšo konverzijo.

Poizvedi.si ti omogoča, da prihraniš denar

Po raziskavah določenih storitev smo ugotovili, da je razpon cen pri določeni storitvi za enak rezultat lahko ogromen.

Zato je pomembno, da se pošlje čimveč povpraševanj in dobi čimveč ponudb, da lahko pridobiš najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Pametni ljudje & tehnologija te postavi na prvo mesto

Poizvedi.si je slovenska zgodba uspeha. Z ekipo strokovnjakov, ki jim je v interesu, da omogočijo najboljšo uporabniško izkušnjo. Navsezadnje tudi mi uporabljamo Poizvedi.si!

Tu smo, da naredimo revolucijo pri tem kako uporabniki izbirajo lokalne obrti ali storitve. Naša misija je, da naredimo ta del tvojega življenja kar se da enostaven.

Seznam vseh dejavnosti