Poizvedba za: Klimatska naprava - Gradnja in obnova

Klimatska naprava

Izberi svoje mesto.

Klimatska naprava je sistem za klimatizacijo prostorov, ki se pozimi in v predhodnih sezonah uporablja za ogrevanje, poleti pa za hlajenje in razvlaževanje toplega zraka.

Najbolj priljubljene so Split klimatske naprave. Za njih je značilna moč in zmogljivost hlajenja. To je zaprt sistem, kjer je zunanja enota povezana z notranjo prek bakrenih cevi. Je izredno ekonomična, ima visok energijski izkoristek in veliko moč. Dodatno jih delimo še na stenske, talno-stropne, kasetne in multi-split klime. Tu gre za eno zunanjo enoto, ki poganja več notranjih.

Prenosne klimatske naprave so dobre zaradi njihove preproste uporabe. Klimo se priključi v vtičnico, priloženo cev pa se lahko spelje kar čez odprto okno. Namenjena je predvsem ohlajevanju manjših prostorov.

Okenske klimatske naprave niso tako popularne, saj je sama montaža zelo nerodna, saj je običajno potrebno razrezati tudi okno.

Klimatske naprave brez zunanje enote dosegajo zmogljivost klasičnih klimatskih naprav, saj so izredno ekonomične in tihe. Lahko se jih namesti kjerkoli v prostoru, potrebujejo le dve luknji v zunanji steni.

Pri nakupu naprave je dobro paziti na to, da ni preveč hrupna. Na energijski nalepki so označeni decibeli. Če številka ne presega 25-30 dB, gre za tiho napravo.
Pomembna je tudi moč, tu je treba upoštevati površino prostora, število oken in sten itd.
Paziti je treba tudi na energijsko učinkovitost. Razpon lestvice med A+++ in D, A+++ uvrščamo med najbolj ekonomične naprave.

Enostavno. V treh korakih.

1. Pošlji povpraševanje

Ko izbereš dejavnost in lokacijo, napišeš eno samo sporočilo in mi to sporočilo posredujemo celotni naši bazi skrbno izbranih podjetij.

2. Prejmi ponudbe

Ko pošljemo povpraševanje, lahko v roku enega tedna pričakuješ številne ponudbe profesionalcev. Izvajalce skrbno izberemo in neustrezne ali neodzivne izločimo iz naše baze.

3. Najemi najboljšega

Najemi najboljšega ponudnika in pričakuj najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Po končanem delu pa oceni njihovo storitev.

Kaj naši uporabniki menijo o nas.

Kvalitetno in brezplačno

"Na začetku sem bil malce skeptičen, ker je brezplačno ampak se je na koncu izkazalo za zelo uspešno. Priporočam."

Klemen Poglavar - Ljubljana

Odličen odziv

"Dobil sem kar dober odziv mizarjev. Cene so bile zelo različne. Na koncu sem dobil zelo ugodno."

Krištof Ripol - Maribor

Malo dela velik rezultat :)

"Ponavdi iščem po internetu in zbiram emaile. Tu je vse isto samo, da mi ni teba iskati."

Ines Stronšek - Koper

je boljši.

Izogni se dolgotrajnemu iskanju po spletu in imenikih

Vsi smo bili tam. Na tem mestu, kot ti. Iskanje po Googlu ure in ure, kontaktiranje podjetij eno za drugim. Zelo mučno in dolgotrajno.

Poizvedi.si je boljši. Mi naredimo težko delo zate. Vse kar moraš storiti je, da izvereš dejavnost in pošlješ eno samo sporočilo!

Boljši, kot standardni "Zaupanja vredni trgi"

Bodi še posebaj pozoren na spletne storitve in poslovne imenike, ki bi radi zaslužili velike denarce z posredovanjem tvojega interesa ali pa prodali več, kot potrebuješ.

Poizvedi.si je drugačen. Mi poskrbimo, da kontaktiramo vse ustrezne izvajalce, ki ustrezajo našim standardom in poskrbimo za najboljšo konverzijo.

Poizvedi.si ti omogoča, da prihraniš denar

Po raziskavah določenih storitev smo ugotovili, da je razpon cen pri določeni storitvi za enak rezultat lahko ogromen.

Zato je pomembno, da se pošlje čimveč povpraševanj in dobi čimveč ponudb, da lahko pridobiš najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Pametni ljudje & tehnologija te postavi na prvo mesto

Poizvedi.si je slovenska zgodba uspeha. Z ekipo strokovnjakov, ki jim je v interesu, da omogočijo najboljšo uporabniško izkušnjo. Navsezadnje tudi mi uporabljamo Poizvedi.si!

Tu smo, da naredimo revolucijo pri tem kako uporabniki izbirajo lokalne obrti ali storitve. Naša misija je, da naredimo ta del tvojega življenja kar se da enostaven.

Seznam vseh dejavnosti