Poizvedba za: Izdelava ali zamenjava talnih oblog - Gradnja in obnova

Izdelava ali zamenjava talnih oblog

Izberi svoje mesto.

Talno oblogo največkrat izbiramo z vidika estetike, praktičnosti in uporabnosti.
Nanjo vpliva pohištvo, stene in tudi drugi predmeti. Tla naj bi bila navadno temnejša od sten. Ravno tako morajo biti usklajeni tudi vzorci, saj bo drugače nakičenost motila naše oko. Obloge izbiramo tudi glede na prostor. V kopalnici, ki je vlažen prostor je potrebno imeti talne obloge, ki so odporne proti vodi in vlagi. Najboljše je, da je s keramike ali kamna.
V predsobi se ravno tako srečujemo z vlago in umazanijo, zato je potrebno izbrati oblogo, ki se jo lahko hitro in dobro očisti in ne vpija vlage. Recimo keramika, kamen, PVC in linolej.
V otroški sobi je dobrodošla topla in prijazna obloga. Ravno tako je dobro, da se hitro očisti. Tla so lahko tekstila, parket ali pa iz plute.
Kuhinjska tla naj bodo in karamike, PVC-ja ali linoleja, saj so velikokrat polita z raznimi tekočinami. Če je kuhinja povezana z dnevno sobo ali kakšnim drugim prostorom, naj bojo tla v celotnem prostoru enaka.
V delavnici je priporočljivo imeti betonska ali keramična tla.

Pri nakupu je treba najprej pomisliti na uporabnost tal in njihovo praktičnost. Šele, ko izberemo vrsto obloge, se lahko lotimo izbire barve in dizajna. Oblogo je treba tudi primerno položiti, da lepo zaključi sestavo tal.

Enostavno. V treh korakih.

1. Pošlji povpraševanje

Ko izbereš dejavnost in lokacijo, napišeš eno samo sporočilo in mi to sporočilo posredujemo celotni naši bazi skrbno izbranih podjetij.

2. Prejmi ponudbe

Ko pošljemo povpraševanje, lahko v roku enega tedna pričakuješ številne ponudbe profesionalcev. Izvajalce skrbno izberemo in neustrezne ali neodzivne izločimo iz naše baze.

3. Najemi najboljšega

Najemi najboljšega ponudnika in pričakuj najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Po končanem delu pa oceni njihovo storitev.

Kaj naši uporabniki menijo o nas.

Kvalitetno in brezplačno

"Na začetku sem bil malce skeptičen, ker je brezplačno ampak se je na koncu izkazalo za zelo uspešno. Priporočam."

Klemen Poglavar - Ljubljana

Odličen odziv

"Dobil sem kar dober odziv mizarjev. Cene so bile zelo različne. Na koncu sem dobil zelo ugodno."

Krištof Ripol - Maribor

Malo dela velik rezultat :)

"Ponavdi iščem po internetu in zbiram emaile. Tu je vse isto samo, da mi ni teba iskati."

Ines Stronšek - Koper

je boljši.

Izogni se dolgotrajnemu iskanju po spletu in imenikih

Vsi smo bili tam. Na tem mestu, kot ti. Iskanje po Googlu ure in ure, kontaktiranje podjetij eno za drugim. Zelo mučno in dolgotrajno.

Poizvedi.si je boljši. Mi naredimo težko delo zate. Vse kar moraš storiti je, da izvereš dejavnost in pošlješ eno samo sporočilo!

Boljši, kot standardni "Zaupanja vredni trgi"

Bodi še posebaj pozoren na spletne storitve in poslovne imenike, ki bi radi zaslužili velike denarce z posredovanjem tvojega interesa ali pa prodali več, kot potrebuješ.

Poizvedi.si je drugačen. Mi poskrbimo, da kontaktiramo vse ustrezne izvajalce, ki ustrezajo našim standardom in poskrbimo za najboljšo konverzijo.

Poizvedi.si ti omogoča, da prihraniš denar

Po raziskavah določenih storitev smo ugotovili, da je razpon cen pri določeni storitvi za enak rezultat lahko ogromen.

Zato je pomembno, da se pošlje čimveč povpraševanj in dobi čimveč ponudb, da lahko pridobiš najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Pametni ljudje & tehnologija te postavi na prvo mesto

Poizvedi.si je slovenska zgodba uspeha. Z ekipo strokovnjakov, ki jim je v interesu, da omogočijo najboljšo uporabniško izkušnjo. Navsezadnje tudi mi uporabljamo Poizvedi.si!

Tu smo, da naredimo revolucijo pri tem kako uporabniki izbirajo lokalne obrti ali storitve. Naša misija je, da naredimo ta del tvojega življenja kar se da enostaven.

Seznam vseh dejavnosti