Poizvedba za: Izdelava ali prenova fasade - Gradnja in obnova

Izdelava ali prenova fasade

Izberi svoje mesto.

Obnovitev fasade

Pri izbiri barve moramo biti zelo previdni, saj je barva fasade dolgoročna odločitev. Mora se smiselno spajati z okoljem in spoštovati urbanistične značilnosti okolja.

S kakovostjo fasade lahko prihranite tako na ogrevanju kot tudi hlajenju objekta. Imeti mora visoko toplotno izolativnost, da ji uspe zadržati želeno toploto v objektu. Dandanes se z inovativnimi pristopi gradnje in visokokakovostnimi materiali ponuja fasadne sisteme, primerne tako za novogradnje kot za toplotne prenove hiš. Seveda je za boljšo fasado potrebno odšteti več denarja.

Najbolj uporabljene fasadne plošče so mineralna volna, plošče EPS-F/plus in lamele. Na koncu pride na vrsto še fasadni omet, barva mora imeti dobro paroprepustnost in vodoodbojnost.

Najprimernejši čas za izdelavo fasade so meseci od zgodnje pomladi do pozne jeseni. Priporočljivo je, da se dela izvedejo v suhem vremenu, vendar temperatura ne sme biti manjša od 5 stopinj Celzija in višja od 30 stopinj Celzija. Izdelava ravno tako ni priporočljiva v dežju in močnem vetru.

Enostavno. V treh korakih.

1. Pošlji povpraševanje

Ko izbereš dejavnost in lokacijo, napišeš eno samo sporočilo in mi to sporočilo posredujemo celotni naši bazi skrbno izbranih podjetij.

2. Prejmi ponudbe

Ko pošljemo povpraševanje, lahko v roku enega tedna pričakuješ številne ponudbe profesionalcev. Izvajalce skrbno izberemo in neustrezne ali neodzivne izločimo iz naše baze.

3. Najemi najboljšega

Najemi najboljšega ponudnika in pričakuj najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Po končanem delu pa oceni njihovo storitev.

Kaj naši uporabniki menijo o nas.

Kvalitetno in brezplačno

"Na začetku sem bil malce skeptičen, ker je brezplačno ampak se je na koncu izkazalo za zelo uspešno. Priporočam."

Klemen Poglavar - Ljubljana

Odličen odziv

"Dobil sem kar dober odziv mizarjev. Cene so bile zelo različne. Na koncu sem dobil zelo ugodno."

Krištof Ripol - Maribor

Malo dela velik rezultat :)

"Ponavdi iščem po internetu in zbiram emaile. Tu je vse isto samo, da mi ni teba iskati."

Ines Stronšek - Koper

je boljši.

Izogni se dolgotrajnemu iskanju po spletu in imenikih

Vsi smo bili tam. Na tem mestu, kot ti. Iskanje po Googlu ure in ure, kontaktiranje podjetij eno za drugim. Zelo mučno in dolgotrajno.

Poizvedi.si je boljši. Mi naredimo težko delo zate. Vse kar moraš storiti je, da izvereš dejavnost in pošlješ eno samo sporočilo!

Boljši, kot standardni "Zaupanja vredni trgi"

Bodi še posebaj pozoren na spletne storitve in poslovne imenike, ki bi radi zaslužili velike denarce z posredovanjem tvojega interesa ali pa prodali več, kot potrebuješ.

Poizvedi.si je drugačen. Mi poskrbimo, da kontaktiramo vse ustrezne izvajalce, ki ustrezajo našim standardom in poskrbimo za najboljšo konverzijo.

Poizvedi.si ti omogoča, da prihraniš denar

Po raziskavah določenih storitev smo ugotovili, da je razpon cen pri določeni storitvi za enak rezultat lahko ogromen.

Zato je pomembno, da se pošlje čimveč povpraševanj in dobi čimveč ponudb, da lahko pridobiš najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Pametni ljudje & tehnologija te postavi na prvo mesto

Poizvedi.si je slovenska zgodba uspeha. Z ekipo strokovnjakov, ki jim je v interesu, da omogočijo najboljšo uporabniško izkušnjo. Navsezadnje tudi mi uporabljamo Poizvedi.si!

Tu smo, da naredimo revolucijo pri tem kako uporabniki izbirajo lokalne obrti ali storitve. Naša misija je, da naredimo ta del tvojega življenja kar se da enostaven.

Seznam vseh dejavnosti