Poizvedba za: Elektroinštalacije - Gradnja in obnova

Elektroinštalacije

Izberi svoje mesto.

Kako najeti električarja

 

Okvarjena napeljava in nevarnost požara ter težave s hišnimi električnimi inštalacijami lahko povzročijo električni izpad ali celo električni udar. Zato je pomembno, da najamete električarja, ki ve kaj dela.

  1. Preverite kredibilnost. Električar mora biti licenciran. O lokalnih zahtevah za licenco električarja na vašem območju lahko izveste od lokalnega oddelka za gradbena dovoljenja ali ustreznega uradnika. Če nekdo želi opravljati delo kot električar, morajo najprej opraviti izpit, v katerem se preverja njihovo razumevanje električnih teorij, lokalnih in državnih električnih ter gradbenih pravil ter električne teorije.
  2. Preverite zavarovanje. Električar mora imeti sklenjeno zavarovanje odgovornosti, na tak način se zavaruje, če so med delom poškoduje sam, ali kdo drug kot rezultat njegovega dela, pa tudi če zaradi tega pride do poškodbe lastnine ali inštalacij.
  3. Primerjajte stroške. Pred pričetkom del pridobite več ponudb ali ocen za delo, ki ga želite izvesti. Preverite, ali so ocene razčlenjene in celovite, saj boste tako natanko vedeli, za kaj so vam zaračunali, in koliko bo dokončano delo stalo. Ko najamete električarja, se prepričajte, da imate ceno dogovorjeno tudi v pisni obliki.
  4. Plačajte za kakovost. Denar ne bi smel biti glavni odločilni dejavnik. V drugih vidikih svojega življenja pričakujete plačilo za kakovost in ne preseneti vas, če se poceni blago zlomi ali preneha delovati. To ni tveganje, ki ga želite spregledati, ko se gre za napeljavo v vašem domu! Pripravljeni morate biti, da boste za poklicnega električarja, ki opravlja električno delo pravilno in natančno plačali razumno ceno.
  5. Preverite reference. Nedavne, preverljive reference so bistvenega pomena, saj so prikaz, da je električar, ki ste ga zaposlili, opravil prejšnje delo varno in v zadovoljstvo kupca. Drugi dejavniki storitev, ki jih ponujajo, naj vključujejo zanesljivost in vljudnost. Ne želite si namreč, da zaposlite električarja, ki vas bo pustil na cedilu, ko ste vzeli službeni dopust, ali takšnega, ki je nesramen in z njim težko sodelujete, še posebej, kadar gre za sodelovanje z električarjem v dolgoročnem projektu.
  6. Pridobite garancijo za delo. Za večja električna dela morate najeti električarja, ki za svoje storitve ponuja garancijo. To naj bo formalni, pisni dokument, ki jasno navaja ukrep, ki ga bo električar izvedel za odpravo vseh napak, ki se pojavijo v določenem časovnem okviru.
  7. Preverite ugled. Če poznate koga drugega, komu so nedavno električarji opravili električno delo, povprašajte, koga so najeli.

Najem dobro usposobljenega, licenciranega električarja vam daje zaupanje, da je vaše ožičenje v rokah strokovnjaka.

Enostavno. V treh korakih.

1. Pošlji povpraševanje

Ko izbereš dejavnost in lokacijo, napišeš eno samo sporočilo in mi to sporočilo posredujemo celotni naši bazi skrbno izbranih podjetij.

2. Prejmi ponudbe

Ko pošljemo povpraševanje, lahko v roku enega tedna pričakuješ številne ponudbe profesionalcev. Izvajalce skrbno izberemo in neustrezne ali neodzivne izločimo iz naše baze.

3. Najemi najboljšega

Najemi najboljšega ponudnika in pričakuj najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Po končanem delu pa oceni njihovo storitev.

Kaj naši uporabniki menijo o nas.

Kvalitetno in brezplačno

"Na začetku sem bil malce skeptičen, ker je brezplačno ampak se je na koncu izkazalo za zelo uspešno. Priporočam."

Klemen Poglavar - Ljubljana

Odličen odziv

"Dobil sem kar dober odziv mizarjev. Cene so bile zelo različne. Na koncu sem dobil zelo ugodno."

Krištof Ripol - Maribor

Malo dela velik rezultat :)

"Ponavdi iščem po internetu in zbiram emaile. Tu je vse isto samo, da mi ni teba iskati."

Ines Stronšek - Koper

je boljši.

Izogni se dolgotrajnemu iskanju po spletu in imenikih

Vsi smo bili tam. Na tem mestu, kot ti. Iskanje po Googlu ure in ure, kontaktiranje podjetij eno za drugim. Zelo mučno in dolgotrajno.

Poizvedi.si je boljši. Mi naredimo težko delo zate. Vse kar moraš storiti je, da izvereš dejavnost in pošlješ eno samo sporočilo!

Boljši, kot standardni "Zaupanja vredni trgi"

Bodi še posebaj pozoren na spletne storitve in poslovne imenike, ki bi radi zaslužili velike denarce z posredovanjem tvojega interesa ali pa prodali več, kot potrebuješ.

Poizvedi.si je drugačen. Mi poskrbimo, da kontaktiramo vse ustrezne izvajalce, ki ustrezajo našim standardom in poskrbimo za najboljšo konverzijo.

Poizvedi.si ti omogoča, da prihraniš denar

Po raziskavah določenih storitev smo ugotovili, da je razpon cen pri določeni storitvi za enak rezultat lahko ogromen.

Zato je pomembno, da se pošlje čimveč povpraševanj in dobi čimveč ponudb, da lahko pridobiš najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Pametni ljudje & tehnologija te postavi na prvo mesto

Poizvedi.si je slovenska zgodba uspeha. Z ekipo strokovnjakov, ki jim je v interesu, da omogočijo najboljšo uporabniško izkušnjo. Navsezadnje tudi mi uporabljamo Poizvedi.si!

Tu smo, da naredimo revolucijo pri tem kako uporabniki izbirajo lokalne obrti ali storitve. Naša misija je, da naredimo ta del tvojega življenja kar se da enostaven.

Seznam vseh dejavnosti